BRIO FRESH Bistrita - Vopsire electrostatica
Drumul Cetăţii 2F, 420129 Bistriţa
Telefon (+4) 0263-230.602
briofreshgmail.com
www.briofresh.ro
 
 
 
 
 
 
           
Acasa - Brio Fresh Bistrita Produse - Brio Fresh Bistrita Aplicatii - Brio Fresh Bistrita Second Hand - Brio Fresh Bistrita Parteneri - Brio Fresh Bistrita Cariere - Brio Fresh Bistrita Contact - Brio Fresh Bistrita
  • vopsire in camp electrostatic
  • vopsire electrostatica
  • vopsitorie electrostatica
  • electrostatic
  • vopsire in camp electrostatic
  • vopsire electrostatica
 
 
 
 
Romana
English
 
 
Brio Fresh pe Facebook
Brio Fresh pe Twitter
 
 
Produse & Servicii - Brio Fresh Bistrita
 
Vopsire electrostatica cu pulberi
    » Despre vopsirea electrostatica
    » Pistoale automate de vopsire
    » Sisteme manuale de vopsire
    » Cabine manuale de vopsire
    » Cabine automate de vopsire
    » Cuptoare de polimerizare vopsele
    » Linii manuale de vopsire
    » Linii automate de vopsire
Vopsire electrostatica cu lichide
Tratarea suprafetelor
Echipamente Hot Melt
Conveioare pentru vopsitorii
Aparate de masura in vopsitorie
Elemente de mascare in vopsitorie
Service & Intretinere
Carti tehnice
 
Stiri & Noutati - Brio Fresh Bistrita
 
11 Octombrie - Ziua Fondatorilor Nordson
A message from President and CEO Mike Hilton regarding Nordson Founders’ Day and 60 Years of Innovation.
mai multe detalii
 
Nordson Prodigy® HDLV® Manual Gun castiga premiul Ringier Technology Innovation Award 2013
Nordson Corporation a castigat recent premiul Ringier Technology Innovation Award 2013, considerat drept cel mai important premiu al industriei de vopsire din China.
mai multe detalii
 
Nordson in presa americana
Nordson a construit o afacere de succes cu 14 unitati de productie si peste 4.000 de angajati la nivel mondial.
mai multe detalii
 
Noul pistol manual de vopsire Encore LT
Cea mai ridicata eficienta de transfer la prima trecere, extrem de usor si bine echilibrat, pentru rezultate superioare in toate necesitatile de vopsire electrostatica cu pulberi.
mai multe detalii
 
EXPERIENTA PRODIGY
Noutatea si inovatia acestei tehnologii este remarcata de actualii nostri clienti. Datorita beneficiilor ei, Prodigy isi gaseste noi utilizatori in Romania, in special printre firmele care doresc performantele unei tehnologii de ultima generatie.
mai multe detalii
 
PROIECT LINIE DE VOPSIRE IN SANKT PETERSBURG, RUSIA
Brio Fresh a derulat un proiect de linie de vopsire cu pulberi in camp electrostatic in Sankt Petersburg, Rusia. Contractul a implicat toate departamentele Brio Fresh si consta in proiectarea, productia si montajul unei linii complexe de vopsire cu pulberi in vechiul oras imperial.
mai multe detalii
 
Link-uri utile - Brio Fresh Bistrita
 
Nordson Romania
www.nordson.ro
Conveioare / Benzi transportoare
www.conveyor.ro
Aparate de masura in vopsitorie
www.vopsireelectrostatica.ro
Elemente de mascare in vopsitorie
www.hangon.ro
Echipamente Hot Melt
www.hot-melt.ro
Duze pulverizare
www.uni-spray.ro
Pistoale de vopsit
www.pistolvopsire.ro
   
 
Tratarea suprafetelor inaintea vopsirii

FOSFATAREA - un proces, diverse posibilitati

Fosfatarea este considerata inca ca fiind procesul clasic pentru tratarea suprafetei fierului si otelului inainte de vopsirea cu pulberi in camp electrostatic. Va oferim o varietate de produse: produse conventionale de fosfatare cu fier, fosfatare cu zinc pentru o mai buna protectie anticoroziva, sau sisteme cu functionare la temperatura joasa pentru o reducere efectiva a costurilor de operare ale liniei.
 
Produse de curatare alcaline
Silicat de inalta performanta, ce contine produs de curatare emulsifiant, potrivit pentru otel si suprafete galvanizate; produs ce spumare redusa, pentru instalatii de imersie si de pulverizare
Produs de curatare non-emulsifiant, pentru fier, otel si suprafete galvanizate; potrivit pentru instalatii de imersie
Produs de curatare emulsifiant pentru aplicatii de imersie: gama larga de aplicatii: pentru otel, fier si suprafete galvanizate
 
Produse acide pentru degresare si corodare
Combinatie ne-emulsifianta de tenside care poate fi folosita in combinatie cu un acid pentru curatare, indepartare a ruginii, calcarului si a reziduurilor de sudura si lipire; potrivit pentru fier, otel sau pentru aplicatii de pulverizare
Produs similar ca si cel precedent, dar emulsifiant pentru instalatii de imersie
 
Produse de corodare alcaline
Produs alcalin de curatare si corodare, bicomponent (solid/lichid), potrivit pentru instalatii de imersie si de pulverizare
Produs de curatare si corodare alcalin, lichid, pentru indepartarea stratelor de crusta subtire; se poate doza automat; este potrivit pentru ambele tipuri de aplicatii: imersie si pulverizare
 
Produse de fosfatare. Combinatie de produse de degresare si fosfatare
Produs lichid de degresare-fosfatare pentru suprafete din fier si otel.
Este potrivit pentru proceduri de imersie si pulverizare.
Degresarea si fosfatarea au loc intr-un singur ciclu de lucru.
Produs lichid de degresare-fosfatare, de temperatura joasa, cu continut de metale grele. Curata si fosfateaza suprafetele chiar si la temperature joase; potrivit pentru aplicatii de imersie si pulverizare.
Produs lichid de fosfatare cu fier ce contine metale grele; produs standard pentru instalatii de imersie si de pulverizare; este produs combinat de degresare-fosfatare datorita tensidelor inglobate in acesta.
Produs lichid de fosfatare cu fier ce contine metale grele; este special conceput pentru aplicatii de tip “inhouse”; potrivit pentru procese de pulverizare. Ofera o buna curatare si ofera protectie impotriva aparitiei ruginii rosii.
Produs de fosfatare a fierului ce nu contine metale grele; produs standard pentru instalatii de pulverizare. Este produs de curatare si fosfatare intr-un singur pas. Ofera buna protectie anticoroziva.
Produs de fosfatare a fierului ce nu contine metale grele; potrivit pentru suprafete din otel, aluminiu si suprafete zincate. Degreseaza si fosfateaza chiar si la temperaturi joase.
Produs bicomponent, ce formeaza straturi de fosfat gros, fara continut de metale grele; potrivit pentru suprafete din otel si fier; potrivit pentru aplicatii de imersie si pulverizare. Ofera o buna protectie anticoroziva si o aderenta perfecta pentru vopseaua pulbere. Degreseaza si fosfateaza intr-un singur pas.
 
Produse de fosfatare cu zinc
Produs lichid ce contine calciu, pentru fosfatare cu zinc; accelerator nitrit; pentru instalatii de imersie; adaugarea de Ferrophos 7685 mareste grosimea stratului de fosfat.
Produs de fosfatare cu zinc pentru fier, otel si suprafete galvanizate; potrivit pentru aplicatii de pulverizare; produsul ofera protective anticoroziva inalta si ofera aderenta perfecta a vopselei pulbere pe suprafata.
 
Produse de fosfatare cu mangan
Produs lichid de fosfatare cu mangan pentru aplicatii de imersie. Acesta creaza straturi de fosfat fin cristaline in combinatie cu Ferrophos 7040 Vorspulsalz; Se foloseste pentru imbunatatirea calitatilor de alunecare ale produselor si pentru reducerea frecarii.
 
Produse de pasivare
Produs de pasivare ce nu contine crom hexavalent, de inalta performanta, pentru suprafetele de fier si otel fosfatat, substrate de aluminiu si zinc; eficienta produsului este foarte buna in combinatie cu procesele de fosfatare cu fier sau cu zinc.
Produs de pasivare ce nu contine crom hexavalent, pentru suprafete din otel si fier. Protejeaza foarte eficient impotriva aparitiei ruginii rosii. Ofera protectie temporara foarte buna. Se foloseste in baile de fosfatare sau in baile de spalare ulterioare.
Polimer, bicomponent, ce contine crom hexavalent. Se foloseste pentru substrate din otel, aluminiu si zinc. Acesta ofera o protectie anticoroziva perfecta si ofera o aderenta perfecta pentru vopseaua pulbere, in combinatie cu produse Ferrophos ce nu contin metale grele sau in combinatie cu produse de curatare alcaline.
Pasivant ce contine crom hexavalent; ofera o protective anticoroziva temporara si imbunatateste aderenta vopselei pulbere.
 
Produse auxiliare pentru liniile de fosfatare
antispumant, ce nu contine silicon
Tenside special create pentru a imbunatati proprietatile de degresare ale produselor de temperatura joasa in instalatiile de pulverizare.
Tenside de inalta performanta pentru procesele de fosfatare cu fier.
Aditiv de degresare pentru aplicatii de imersie
Aditiv pentru fosfatarea substratelor de aluminiu, in combinatie cu produsele de fosfatare cu fier de tip Ferrophos.
Produs lichid pentru activare in vederea fosfatarii suprafetei.
Produs lichid pentru curatarea tunelelor de fosfatare. Dizolva eficient depunerile de pe schimbatoarele de caldura, duze si ramuri.
Produs lichid de sedimentare si floculare pentru tratarea apelor reziduale.
 

Sisteme manuale de vopsire

Sistemele manuale de vopsire cu pulberi in camp electrostatic sunt destinate vopsirii manuale atat a pieselor de mici dimensiuni cat si a celor de mari dimensiuni, dar in serii de productie reduse.

sisteme manuale de vopsire electrostatica

Pistoale automate de vopsire

Vopsirea cu pulberi este redefinita prin aceste pistoale automate de vopsire cu tehnologie HDLV® (densitate inalta, viteza redusa) pentru transportul pulberilor dense si o dispersie de precizie.
pistoale automate de vopsire electrostatica

Linii automate de vopsire

Liniile conveiorizate de vopsire cu pulberi in camp electrostatic sunt echipamente complet echipate, cu o productivitate ridicata, viteza de deplasare a conveiorului fiind cuprinsa intre 1,5 m/min si 5 m/min.
linii de vopsire electrostatica

Vopsire electrostatica cu lichide

Cabinele de vopsire pentru aplicarea vopselelor lichide sau bazate pe apa sau pe solventi sunt proiectate pentru tratarea suprafetelor componentelor de mari dimensiuni sau a produselor complete.
vopsire electrostatica cu lichide
 
   
   
©2018 SC BRIO FRESH SRL Bistrita - tehnologii de vopsire in camp electrostatic.
POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Web design Bistrita & optimizare site - SANNET®.