BRIO FRESH Bistrita - Vopsire electrostatica
Drumul Cetăţii 2F, 420129 Bistriţa
Telefon (+4) 0263-230.602
briofreshgmail.com
www.briofresh.ro
 
 
 
 
 
 
           
Acasa - Brio Fresh Bistrita Produse - Brio Fresh Bistrita Aplicatii - Brio Fresh Bistrita Second Hand - Brio Fresh Bistrita Parteneri - Brio Fresh Bistrita Cariere - Brio Fresh Bistrita Contact - Brio Fresh Bistrita
  • vopsire in camp electrostatic
  • vopsire electrostatica
  • vopsitorie electrostatica
  • electrostatic
  • vopsire in camp electrostatic
  • vopsire electrostatica
 
 
 
 
Romana
English
 
 
Brio Fresh pe Facebook
Brio Fresh pe Twitter
 
 
Produse & Servicii - Brio Fresh Bistrita
 
Vopsire electrostatica cu pulberi
    » Despre vopsirea electrostatica
    » Pistoale automate de vopsire
    » Sisteme manuale de vopsire
    » Cabine manuale de vopsire
    » Cabine automate de vopsire
    » Cuptoare de polimerizare vopsele
    » Linii manuale de vopsire
    » Linii automate de vopsire
Vopsire electrostatica cu lichide
Tratarea suprafetelor
Echipamente Hot Melt
Conveioare pentru vopsitorii
Aparate de masura in vopsitorie
Elemente de mascare in vopsitorie
Service & Intretinere
Carti tehnice
 
Stiri & Noutati - Brio Fresh Bistrita
 
11 Octombrie - Ziua Fondatorilor Nordson
A message from President and CEO Mike Hilton regarding Nordson Founders’ Day and 60 Years of Innovation.
mai multe detalii
 
Nordson Prodigy® HDLV® Manual Gun castiga premiul Ringier Technology Innovation Award 2013
Nordson Corporation a castigat recent premiul Ringier Technology Innovation Award 2013, considerat drept cel mai important premiu al industriei de vopsire din China.
mai multe detalii
 
Nordson in presa americana
Nordson a construit o afacere de succes cu 14 unitati de productie si peste 4.000 de angajati la nivel mondial.
mai multe detalii
 
Noul pistol manual de vopsire Encore LT
Cea mai ridicata eficienta de transfer la prima trecere, extrem de usor si bine echilibrat, pentru rezultate superioare in toate necesitatile de vopsire electrostatica cu pulberi.
mai multe detalii
 
EXPERIENTA PRODIGY
Noutatea si inovatia acestei tehnologii este remarcata de actualii nostri clienti. Datorita beneficiilor ei, Prodigy isi gaseste noi utilizatori in Romania, in special printre firmele care doresc performantele unei tehnologii de ultima generatie.
mai multe detalii
 
PROIECT LINIE DE VOPSIRE IN SANKT PETERSBURG, RUSIA
Brio Fresh a derulat un proiect de linie de vopsire cu pulberi in camp electrostatic in Sankt Petersburg, Rusia. Contractul a implicat toate departamentele Brio Fresh si consta in proiectarea, productia si montajul unei linii complexe de vopsire cu pulberi in vechiul oras imperial.
mai multe detalii
 
Link-uri utile - Brio Fresh Bistrita
 
Nordson Romania
www.nordson.ro
Conveioare / Benzi transportoare
www.conveyor.ro
Aparate de masura in vopsitorie
www.vopsireelectrostatica.ro
Elemente de mascare in vopsitorie
www.hangon.ro
Echipamente Hot Melt
www.hot-melt.ro
Duze pulverizare
www.uni-spray.ro
Pistoale de vopsit
www.pistolvopsire.ro
   
 
Parteneri
Brio Fresh Bistrita - partenerii nostri.

Nordson USA - reprezentanta Romania

Compania Nordson a fost fondata la Amherst, Ohio, USA in anul 1909. La inceput, firma s-a specializat in productia pe scara larga de piese filetate la pret redus, pentru industria auto, si ea la inceputuri pe vremea aceea. Dupa 1935, sub conducerea lui Walter G. Nord, productia s-a reprofilat pe piese de inalta precizie, dar cu volum mai scazut, necesare masinii de razboi americane in cel de-al doilea razboi mondial.

In perioada postbelica, Dl Nord, impreuna cu fiii sai Eric si Evan, erau in cautarea unui produs brevetat, care sa asigure expansiunea firmei. Ei au achizitionat patente in domeniile “hot airless” de pulverizare a vopselei si a altor materiale de vopsit.

In continuare, firma si-a extins gama de produse prin echipamente de pulverizare cu aer si prin incorporarea procesului de incarcare electrostatica cu randament ridicat.

La sfarsitul anilor '60, firma Nordson a avut un rol de deschizator de drumuri in domeniul echipamentelor de vopsire cu pulbere in camp electrostatic, prin proiectarea/producerea unor sisteme eficiente de recuperare/refolosire.

Nordson
a continuat sa-si perfectioneze tehnologia cabinelor de vopsire cu schimb rapid de culoare, cabinelor cu filtru de tip cartus si este un inovator in toate domeniile vopsirii cu pulberi organice si emailuri, cu realizari in domeniul pistoalelor de vopsire Prodigy, a materialelor speciale rezistente la uzura si a sistemelor de control digitale a procesului de vopsire.

Astazi, firma Nordson este liderul nedisputat al sistemelor de vopsire cu pulbere si lichid hot airless electrostatic de mare calitate, precum si in domeniul echipamentelor de aplicat adezivi.

In ultimii 40 de ani, corporatia Nordson s-a dezvoltat dintr-o firma locala, cu vanzari de mai putin de 1 milion USD, intr-o companie multinationala, cu o cifra de afaceri de 1 miliiard USD si cu o retea de distributie mondiala.

Prin achizitionarea unei instalatii Nordson, sunteti in posesia unei solutii profesioniste pentru vopsitoria dvs., iar datorita tehnologiei incorporate de echipamentele Nordson aveti in mana cel mai performant sistem existent la ora actuala pe piata.

www.nordson.com
www.nordson.ro
 

Sisteme manuale de vopsire

Sistemele manuale de vopsire cu pulberi in camp electrostatic sunt destinate vopsirii manuale atat a pieselor de mici dimensiuni cat si a celor de mari dimensiuni, dar in serii de productie reduse.

sisteme manuale de vopsire electrostatica

Pistoale automate de vopsire

Vopsirea cu pulberi este redefinita prin aceste pistoale automate de vopsire cu tehnologie HDLV® (densitate inalta, viteza redusa) pentru transportul pulberilor dense si o dispersie de precizie.
pistoale automate de vopsire electrostatica

Linii automate de vopsire

Liniile conveiorizate de vopsire cu pulberi in camp electrostatic sunt echipamente complet echipate, cu o productivitate ridicata, viteza de deplasare a conveiorului fiind cuprinsa intre 1,5 m/min si 5 m/min.
linii de vopsire electrostatica

Vopsire electrostatica cu lichide

Cabinele de vopsire pentru aplicarea vopselelor lichide sau bazate pe apa sau pe solventi sunt proiectate pentru tratarea suprafetelor componentelor de mari dimensiuni sau a produselor complete.
vopsire electrostatica cu lichide
 
   
   
©2018 SC BRIO FRESH SRL Bistrita - tehnologii de vopsire in camp electrostatic.
POLITICA COOKIEPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Web design Bistrita & optimizare site - SANNET®.